CYFLEX HP

NOVINKA MORBIDELLI - vertikální vrtací CNC obráběcí centrum s dvěmi pracovními hlavami a moderním řídícím systémem.

Cyflex HP:


Ideální řešení pro obrábění v jednom procesu. Jedná se o kompaktní a inteligentní CNC vrtací centrum, které umožňuje zpracování a směrování provozu, drážkování a vrtání na 5 stranách dílce, díky dvěma vrtacím hlavám nezávislými vose Y, které mohou současně pracovat na stejném dílci. Kontinuální nepřerušovaný pracovní cyklus pro přepínání mezi dvěma seznamy práce bez jakýchkoli manuálních zásahů do nastavení stroje.


Výhody:


DOKONALÉ VRTÁNÍ: RO.AX VŘETENA
Nulový odpor s novou technologií RO.AX (technologie Rotoaxial vřetena) nejefektivnější vřetena na trhu, s rychlostí až 8000 otáček za minutu a sníženou údržbou pro rychlou návratnost investice.

+ 60% PRODUKTIVITY: 2 vrtací hlavy
Snížený čas pracovního cyklu, díky dvěma vrtacím hlavám, s nezávislým pohybem v ose Y a programem, který jim umožňuje pracovat současně.














KOMPLETNÍ OBRÁBĚNÍ: ELEKTROVŘETENO SE ZÁSOBNÍKEM NÁSTROJŮ

Jeden stroj kerý umí provádět všechny operace nezbytné pro dokončení nábytku. Výkonné elektrovřeteno s upínáním HSK 63F je vybaveno 6 místným zásobníkem nástrojů, pro rychlý přístup k potřebným nástrojům.

JEDNODUCHÉ A INTUITIVNÍ: XILOG MAESTRO
CAD / CAM software zcela navržen a vyvinut odborníky SCM v prostředí operačního systému Windows, který umožňuje snadno naprogramovat jakýkoliv prvek. To poskytuje zákazníkovi se všemi potřebnými nástroji pro návrh, správu nástrojů a souvisejících procesů.


Technická data:


cyflex hp    
Max. rozměr obráběného dílce 
mm 3050x1300x95
Min. rozměr obráběného dílce 
mm 200x50x8 
Rychlost os X– Y– Z
m/min 70-40-30
Vrtací hlavy
ks 2
Nezávislá vertikální vřetena 
ks 24 (12+12)
Nezávislá horizontální vřetena v ose X
ks 8 (4+4)
Nezávislá horizontální vřetena v ose Y  ks 3 (2+1)
Výkon elektrovřetena HSK 63F
kW 6,6
Zásobník nástrojů pozic 6

 


Plný popis stroje



Kontakt