SCM HITS 2018 - Nord Produkt




Nábytkové technologie





MOBILNÍ ŽIVOTNÍ STYL OD NORD PRODUKT


Italské technologie a design pro mobilní domy.




"Vždy o krok napřed!" Slova zakladatele společnosti Nord Produkt Stanko Birin nenechávají pochybnosti o tom, o čem je tato společnost a kam směřuje ...

Nord Produkt je jedním z předních evropských výrobců mobilních domů - modulárních rekreačních domů, které jsou stále více oblíbené v moderních kempech a turistických destinacích díky kombinaci exkluzivního stylu hotelu, svobody pohybu a jedinečného komfortu skutečného domu. Společnost se sídlem v Zagabrii v Chorvatsku, byla založena před 25 lety jako obchodní a výrobní organizace se specializací na koupelnové vybavení. Později v roce 2012 společnost Nord Produkt převzala ambicióznější výzvu stát se výrobcem mobilních domů od A do Z. Ve skutečnosti se společnost stará o vše od počátečního personalizovaného návrhu pro koncového zákazníka, až po budování odborně izolované konstrukce, výrobu pečlivě navrženého interiéru a vybavení a dokonce i tvarování polyuretanových van.
S rostoucím vývojem ve svém ročním obratu 23% (2017) a výrobní rychlostí 3 dokončených mobilních domů denně se Nord Produkt stala heslem pro sektor mobilního domova, karavanů a vybavení koupelny v Chorvatsku. Společnost také vyváží do Rakouska, Německa a Holandska a v současné době položí základy pro řadu zajímavých projektů v Itálii a Francii.

"V naší společnosti všichni pracujeme se zaměřením na to, že budoucnost je nyní a že nápady jsou bohatou a významnou součástí našeho každodenního úsilí," vysvětluje Stanko Birin. "Proto se snažíme vyvíjet pokročilá a výrazná řešení, která umožní našim zákazníkům lépe se těšit na dovolenou a volný čas. Silně investujeme do využívání sluneční energie, například k udržení našeho výrobního systému a dnes z tohoto obnovitelného zdroje pochází nejméně 60% našich energetických potřeb. Současně jsme bezpochyby jednou z nejvýznamnějších společností, které vyniká originálním designem našich mobilních domů. Jedním z konkrétních příkladů je náš dům na jachtě, který jsme odhalili na posledním ročníku italské výstavy SUN a je dokonale v souladu s pokročilým smyslem pro styl země jako Itálie. "
Společnost Nord Produkt vždy zvolila výběr italské technologie s SCM a CMS. Stroje SCM jsou v srdci výrobního systému zařízení a vybavení společnosti Nord Produkt. Organizováno ve dvou stanicích se samostatnými výrobními linkami, které představují vysoce spolehlivé a pokročilé technologie řezání, olepování, vrtání a nestingového opracování. Stroje na tvarování za tepla CMS se používají při výrobě veškerých koupelnových tvarovek (včetně vany, umyvadel a sprchových kabin). SCM a CMS jsou lídři ve vývoji integrovaných technologických řešení pro výrobu nábytku a zpracování plastů pro odvětví mobilních domů a karavanů. Tato inovativní technologická řešení jsou založena na exkluzivním know-how obou společností, které se zaměřují na dosažení maximální úrovně přesnosti obrábění, kvality, pozornosti detailu a pokrokové univerzálnosti při interpretaci požadavků na výrobu.

"Pracovali jsme s technologiemi SCM a CMS na naší straně hned od počátku a dnes pokračujeme v růstu díky tomuto hodnotnému partnerství, které lze shrnout do dvou faktorů, které jsou klíčem k našemu úspěchu: špičkové technologie a služby, které opravdu dělá rozdíl ", dodává Stanko Birin.

Náš moderní životní styl je čím dál více "mobilní" a šetrný k životnímu prostředí: Domy a vybavení Nord Produkt jsou inteligentní reakcí na dnešní nejnovější trendy.
Úspěch mobilních domů Nord Produkt vedl k rostoucím technologickým investicím, které zajišťují, že společnost je připravena čelit novým výrobním trendům a výzvám.



www.nord.hr


Chcete-li zjistit nejlepší řešení pro Vaše potřeby, kontaktujte nás: stm@stm.cz

 
 
Kontakt